Hannie Boevink

Contact maken daar gaat het voor mij om. En hoe kan dat contact met anderen nog beter? Dat is 

een van de redenen waarom ik logopedist ben geworden. Luisteren en waarnemen, waar zit het
 probleem en dit omzetten in handvatten en aanknopingspunten om beter te worden.
 

Ik ben Hannie Boevink en ik werk als allround logopedist sinds 1991. In de praktijk in Lobith werk ik op dinsdag en donderdag en in het zorgcentrum Lobede (Pleyade) ben ik meestal op woensdag te vinden. In Beuningen werk ik ook 2 dagen als logopedist in een andere praktijk.
 Contact kunnen maken met iemand die bij mij komt, staat bij mij voorop in de behandeling. Of die persoon 2 of 99 jaar is doet er niet toe. Graag ga ik samen met de mensen aan de slag om hun klacht te onderzoeken, en inzicht te geven in de problematiek die speelt.

Mijn specialisaties liggen op het gebied van stem, stotteren, slikken en adem, maar als allround logopedist kan ik ook andere stoornissen op het logopedische vlak behandelen. Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en ben aangesloten bij de NVLF. Ook mag ik behandelingen van een uur uitvoeren ten behoeve van mensen die stotteren.
 Ik blijf me verdiepen in mijn vakgebied de logopedie door verschillende cursussen te volgen en door lid te zijn van 2 kwaliteitskringen, waarvan er 1 is gespecialiseerd in stotteren.
 Omdat ik samenwerken in de eerstelijnszorg erg belangrijk vind, ben ik aangesloten bij
 oncologienetwerk Gelders Eiland, Thuis-verder. en maak ik gebruik van OOzo verbindzorg. 

 In het gezondheidscentrum kunnen we gemakkelijk samenwerken Dit heeft als voordeel dat we de complete zorg voor de mensen dichtbij huis aan kunnen bieden. Met de juiste verwijzing kan de behandeling zelfs thuis plaatsvinden indien noodzakelijk.
 Communicatie, stemgeven, jezelf laten horen, in contact zijn, ontwikkelen, dat zijn woorden die voor mij direct met logopedie verbonden zijn. 

Ik ben blij om logopedist te zijn en op deze manier iets te kunnen betekenen voor mensen. 

In de afgelopen jaren heb ik mij in verschillende specialisaties bijgeschoold:

  • Meer dan larynxfacilitatie
  • Kind en brein - reflexintegratie
  • Polyvagaal theorie
  • Lichtenberg stemfysiologie
  • Stotteren - het lidcombe programma
  • Slikproblemen